امین شیرپور متولد ۱۳۷۲ در خرمآباد است. او در مقطع کاردانی در رشتهی نرمافزار کامپیوتر تحصیل کرد اما در ادامه به داستاننویسی و عکاسی علاقهمند شد. همین باعث شد تا او تغییر رشته دهد و در مقطع کارشناسی رشتهی عکاسی از پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغالتحصیل شود. آثار او در جشنوارهها و مسابقات داستاننویسی مختلفی از جمله جایزه داستان تهران، جایزه بهرام صادقی، داستان خلاقهی سال و… بهعنوان برگزیده انتخاب شدهاند.
شیرپور تاکنون بهعنوان نویسنده یا ویراستار با روزنامهها و مجلات مختلفی مانند روزنامهی ابتکار، روزنامهی اطلاعات، ماهنامهی داستان همشهری، هفتهنامهی کرگدن، نشریهی حوالی و… نیز همکاری داشته است. او در دوران تحصیل در رشتهی عکاسی علاوه بر مدیریت وبسایت و شبکههای اجتماعی سالانهی عکس دانشجویان عکاسی دانشگاه تهران، سردبیر نشریهی علمی هنری چشمک نیز بوده است.
شیرپور کارش را از سال ۱۳۹۶ بهعنوان ویراستار در نشر اطراف آغاز کرد اما بهمرور زمان علاوه بر ویرایش، در زمینهی صفحهآرایی نیز با این نشر همکاری کرد. او از ابتدای فعالیت نشر ادامه (واحد کودک و نوجوان نشر اطراف) بهعنوان ویراستار و صفحهآرا با این نشر همکاری داشته و حاصل این همکاری کتابهای مختلفی است از جمله: مجموعهی سه جلدی پسری که دور دنیا را رکاب زد، داستان فوتبال و داستان فوتبالیستها، خواهرها، لبخندها و دلهرهها، ماجراجویان بزرگ و مجموعهی شش جلدی بچههای اطراف جهان.
آثار امین شیرپور در نشر ادامه:
پسری که صدای خرسها شد: این کتاب داستان واقعی نوجوانی است که میخواهد گونهی نادری از خرسها را نجات دهد ولی برای این کار باید بر مشکل لکنت خودش هم غلبه کند. نویسندهی کتاب پسری که صدای خرسها شد، کارمن اولیویر، که در کانادا متولد شده و حالا در اطراف آستن تگزاس زندگی میکند از داستان گفتن برای خوانندگان جوان لذت میبرد. آثار او در فهرست نهایی نامزدهای جایزهی جنگل بارانی کتابخوانی (Rainforest of Reading Award) و جایزهی انجمن نویسندگان تگزاس (Writers’ League of Texas Book Award) قرار گرفتهاند.
پسری که خانهی بیدود ساخت: این کتاب داستان واقعی نوجوانی است که با جستجو و پشتکار به ایدهای میرسد تا با کمک آن، مادر و خواهر کوچکش دیگر نگران آشپزی روی آتش نباشند. الیزابت سانِبی، نویسندهی کتاب پسری که خانهی بیدود ساخت، چندین کتاب برای کودکان و نوجوانان نوشته است، از جمله کتاب بارقهی امید راضیه که برندهی جوایز زیادی شده است. او امیدوار است تا از طریق داستان اقبال، خوانندگانش را تشویق کند برای نجات سیارهمان تلاش کنند و در نتیجه دنیا به جای بهتری تبدیل شود.